FAQ

Meest gestelde vragen:

Wat is uw voertaal?

Ik kom zelf uit Oost-Europa en spreek en versta voornamelijk Engels. Email of SMS mij dan ook graag in het Engels.

Hoe bent u het beste te bereiken?

Via SMS op +31(0)626895423 of via email op mistressmichela@gmail.com kan jij mij bereiken in de Engelse taal.

Wat zijn uw don’ts?

Ik doe geen sessies met minderjarigen, dieren en ook doe ik niet aan blijvend letsel, onveilige erotische handelingen, zoenen, worstelen of copra/kaviaarspel.

Geniet u zelf ook in een SM of fetish sessie?

Ik kan dat zeker, en als een slaaf zich open stelt voor mij of ik zie hem grenzen verleggen voor mij dan krijg ik een extra kick in mijn spel, en dat merk je dan ook in de onderlinge energie tussen ons. Het hangt natuurlijk ook van het soort spel en soort slaaf af. Bij pijn van de slaaf kan ik genieten en mijn sadisme in mijzelf omhoog halen. Samen een avontuur aan gaan en daar dieper in durven te gaan, opent voor beide nieuwe deuren, daar zal jij je als slaaf ook voor open moeten en durven stellen om die energie, flow te kunnen voelen. Die energie zal je als een natuurlijke drugs voelen en doen verlangen naar meer!

Welke handelingen of soorten spel vindt u het spannendst?

Dat is niet zo te zeggen. Ieder moment, iedere slaaf, iedere gemoedstoestand is weer anders. Zo kan ik zeker genieten van een goed uitgevoerd anaal spel en of anale misbruik van mijn slaaf waarbij ik de slet in jou tevoorschijn haal. Van dildo’s tot fisting of zelfs een verkrachting van jouw kontgaatje met mijn voet. Maar ook pijnsessies met zweep, tepelklemmen, nagels, elektro kunnen mij heel blij maken. Terwijl mijn zachte erotische kant ook zeker bij mij een genoegen kan geven, en kijken en voelen hoe jij mij aanbidt en of laat genieten. In SM zijn zoveel facetten en mogelijkheden, ik ben iedere dag nog verrast door nieuwe momenten en ik leer zelfs iedere dag.

Wat is voor u een afknapper?

Helaas komt het nog best vaak voor dat slaven hun persoonlijke hygiƫne niet op orde hebben. Even goed douchen en of anaal spoelen maakt een sessie wel zo prettig, jij wil toch ook dat je Meesteres schoon is en fris ruikt? Verder hou ik niet van slaven die hun zin willen doordrammen of bezig zijn met sterke verhalen of roddels. Je komt op dat moment voor mij en de sessie en daar moet onze energie in zitten.

Ontvangt u ook onervaren slaven?

Jazeker. Ook een kennismakingssessie met soft SM en erotische elementen is bespreekbaar, wees niet bang, uiteindelijk wil iedere slaaf op zijn manier genieten en het is niet de bedoeling dat je dingen doet die je niet wil. Een stopwoord en een grens zal ik altijd respecteren.

Deze pagina zal in de toekomst nog verder worden uitgebreid. Heb je nog vragen stel ze gerust in het Engels via mistressmichela@gmail.com.