Reviews

Op deze pagina vind je links naar recensies van slaven die mij bezocht hebben en hun ervaring met mij beschreven hebben. Natuurlijk is dat een persoonlijke beleving, en is een sessie altijd mede afhankelijk van een persoonlijke klik tussen ons, jouw persoonlijke hygiëne, je durven open te stellen in een sessie, en bijvoorbeeld de gemoedstoestand van ons beide.

Ik probeer binnen jouw aangegeven fantasie, grenzen en wensen een goede sessie met jou te spelen. Als jij positief bent ingesteld, je persoonlijke hygiëne in orde is, en je respectvol naar mij gedraagt en ook mijn grenzen respecteert, zal dat een positieve invloed hebben op de SM sessie die wij gaan spelen, en dat zal je merken in mijn passie en energie!

Op onderstaande button kan je doorklikken voor mijn recensies, en tevens vindt je op deze pagina ook recensies van slaven die mij deze per email (mistressmichela@gmail.com) hebben gestuurd om deze recensie door mij hier op mijn website te kunnen plaatsen.

Citygirl.nl

Fetish greetings, Mistress Michela


Ingestuurde recensies

geplaatst: 17 februari 2016 door Subman:

Top sessie gehad met deze superslanke Meesteres.

Locatie Ruysdaelkade vind ik niet ideaal, zoeken naar dure parkeerplek, oud pand met oude ruime kamer wel met Andreaskruis en SM stoel en bed met spiegel. Zacht matras dat is soms lastig voor de Meesteres om op te werken want je zakt er in bepaalde houdingen in weg.

Dus ik hoop dat Meesteres Michela nog een andere locatie weet te vinden voor SM ontvangst. Nu de sessie was bijzonder goed te noemen. Ze is een knappe classy verschijning. Goede uitstraling en hygiëne. Goede opbouw, waarbij de voor mij belangrijke erotische elementen goed en spannend werden uitgevoerd. Kortom ze kreeg me snel in een geilheid en flow zodat ik de rest van harderende wordende SM gedeelte van de sessie aan kon.

Anaal spel was top, fisting en ook met voet, en ook het teasen en erotische elementen waren goed te noemen en de dame ontwikkelt zich nog volop, mede door meer ervaring op te doen en ook in Duitsland in SM studio’s te leren van ervaren Meesteressen.

Dame is zeer goed te noemen in het spel en ook eerlijk en correct in omgang. Mij ziet ze zeker terug.